Gülçiçek Hatun Anaokulu
TABAKLAR MAH. SEYMEN SK. NO 5 MERKEZ / BOLU
3742201011

VİZYON

Gülçiçek Hatun Anaokulu olarak, tüm öğrencilerimizi kendi ilgi, istidat ve kabiliyetleri çerçevesinde temel eğitime hazırlayan marka bir anaokulu olmaktır.

MİSYON

Gülçiçek Hatun Anaokulu olarak kurulduğu günden itibaren başarı çıtasını her yıl yükseltmek gayesiyle; * tüm öğrencilerimizin, kendi ilgileri çerçevesinde etkinliklerini seçebilecekleri bir ortam hazırlamak; * öğrencilerimizin yeteneklerini keşfedici mekanlar hazırlamak; * okul, veli ve çevre işbirliğinin en güzel örneklerini sunan şeffaf bir yönetim anlayışı oluşturmak; * Çalışanlarının ve velilerinin bu okulda olmaktan mutluluk ve gurur duyduğu bir okul kültürü oluşturmak; * öğrencilerimize tüm eğitim hayatlarında başarılı olmalarını sağlayacak temel bir eğitim almalarını sağlamak; * toplumsal ve kültürel değerlerimizi öğrencilerimize en iyi şekilde aktarma gayesinde olan bir eğitim sunmak; temel hedeflerimizdir.

Öğretim Şekli :Gündüzlü tam gün eğitim verilmektedir.

Gündüzlü tam gün eğitim verilmektedir.

Okulumuz il merkezindedir.

Okulumuz valilik binasının batısında olup, 500 m uzaklıktadır.